Over Mascha

Mascha vertelt

‘Iedere ondernemer heeft een verhaal. Soms groots en meeslepend, soms klein en inspirerend of gewoon heel erg herkenbaar.’


Ik doe het werk dat voor mij logisch aanvoelt, wat bij me past en waar ik heel erg van geniet. Ik mag luisteren naar enthousiaste klanten, coachen, schrijven en mijn creativiteit de vrije loop laten. Daar word ik blij van en dat gun ik anderen ook!

Als docent in het praktijkonderwijs+ en het mbo zorg en welzijn was ik verbaasd dat ik regelmatig mijn eigen lessen moest schrijven. Gelukkig ligt het me wel. Inmiddels heb ik meer dan een decennium aan ervaring in het schrijven van lesmateriaal voor verschillende uitgeverijen. Deze ervaring komt goed van pas wanneer ik ondernemers zoals jij help de inhoud van hun boodschap te bepalen.

Met een frisse blik ondersteun ik je om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Ik streef ernaar je strategieën, bedrijfsverhaal, doelen, webteksten of blogs samen met jou zo scherp en simpel mogelijk te beschrijven.

Mijn doel is om jou de aantrekkingskracht van een goed verhaal te laten ervaren. Tijdens dat proces lift ik graag mee op jouw enthousiasme voor je bedrijf.

Daarmee maken we samen van een goed verhaal een sterke tekst.


‘Vertel me je verhaal en ik help je het te verwoorden.’