Review door Sandra

Het eerste contact

Een tijd liep ik zelf tegen het schrijven van teksten voor mijn website aan. Via Instagram ben ik uitgekomen bij ‘Mascha verwoordt´. Via haar contactpagina heb ik contact opgenomen en zij reageerde snel.
Wij hebben een belafspraak gemaakt en zij vroeg om een formulier in te vullen, met een aantal vragen ter voorbereiding.

De voorbereiding

Tijdens onze belafspraak stelde Mascha vragen om een beeld te krijgen van wat ik doe en wil. Door de vragen die zij stelde heeft zij mij ook aan het denken gezet over wat ik daadwerkelijk wil.
Het zijn logische vragen en ook vragen waar ik niet op was gekomen. Sterker nog, na het gesprek vroeg ik mij af wat zij er van kon maken.

Het resultaat

Al snel kreeg ik een eerste opzet van de teksten. Tot mijn verbazing heeft Mascha mij beter begrepen en verwoordt dan ik zelf had kunnen doen. De naam ‘Mascha verwoordt’ klopt volledig. Zij verwoordde precies wat er in mijn hoofd zat. De teksten heeft zij op zo een manier geschreven alsof het ook mijn teksten waren. Ik herkende mijzelf er gelijk in!

De teksten per webpagina hebben een heldere opbouw en verwoording. Wij hoefden voor de teksten alleen maar de puntjes op de i te zetten.

Conclusie

Mascha neemt de tijd voor de belafspraak en luistert goed naar wat jij wil en in gedachten hebt. Zij werkt snel en nauwkeurig.
Ik vind de samenwerking hierin erg fijn!


Ik kan iedereen die hulp nodig heeft bij het schrijven van teksten, aanraden om contact op te nemen met Mascha.


Groetjes,

Sandra

Gezonde maat

Wil je meer weten over een samenwerking met Mascha verwoordt? Lees meer over mijn werkwijze of neem contact op via het contactformulier.